Competenties en wat is nodig om u optimaal te ondersteunen?

Sinds 1989 ben ik consultant van Oracle JDEdwards Enterprise One en GFS. Gedurende deze 27 jaar heb ik als werknemer van achtereenvolgens RAET, Getronics en Capgemini en sinds 2012 Han Kuipers Consultancy vele functies bekleed.

Titels als "meewerkend voorman" , consultant, groepsleider, cliëntmanager, productmanager, presales-, business- en managing consultant komen voor in mijn CV. Maar wat zegt een titel?

Om u optimaal te kunnen ondersteunen zijn er belangrijker zaken. Diepgaande en brede kennis van de modules van Oracle JDEdwards Enterprise One en van GFS voor de overheidsmarkt zijn essentieel. De "taal" van de klant kennen is minstens zo belangrijk, evenals de specifieke kenmerken, gebruiken, marktsegment, organisatie en spelregels van die klant.

Maar hoe breng je de boodschap over aan partijen als afdelingshoofden, applicatiebeheer, key-users, eindgebruikers, ICT-personeel, toeleveranciers en afnemers van informatie, samenwerkingsverbanden. Naast genoemde kennis zijn ook persoonlijke competenties van belang.

Via het menu kunt u kennis nemen van mijn modulekennis, mijn persoonlijke competenties, en mijn ervaringen.